Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch
Kruiseind 16
5421 ND Gemert
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 2330 beoordelingen

Over ons

Door mijn ervaring met de plafonds en mijn enthousiasme over dit fantastische product heb ik uiteindelijk besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen middels mijn eigen Plameco vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Den Bosch, Helmond, Rosmalen, Uden, Veghel en uiteraard ook in de omgeving van Gemert zelf.

Aankondiging vakantie 2020 Zomervakantie 2020
Datum vanaf za 25 juli 2020 Datum tot en met wo 19 augustus 2020 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Gemert

Kruiseind 16C
5421 ND Gemert

Plan uw route
Vandaag
Gesloten
Maandag
Telefonisch bereikbaar
Dinsdag
Telefonisch bereikbaar
Woensdag
Telefonisch bereikbaar
Donderdag
Telefonisch bereikbaar
Vrijdag
Telefonisch bereikbaar
Zaterdag
Telefonisch bereikbaar
Zondag
Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch

8.9 van 10
Eugène
9.0 van 10

Wat wordt verteld wordt waargemaakt Zeer snelle en vakkundige montage in woonkamer met 42m2 ruimte en veel hoeken. Kamer heeft nu een superstrak plafond zonder wekenlange rommel of overlast. Plafond is zeer snel op eigen initiatief van het bedrijf twee keer aangebracht vanwege een tijdens de montage ontdekte fabrieksfout in het doek. Prima service!

Gerard
9.9 van 10

Omdat wij in ons nog te bouwen appartement direct na de oplevering een strak plafond wilden en wij bovendien, in verband met gehoorproblemen, de ruimte akoestisch wilden verbeteren, hebben wij ter kennismaking met het product een bezoek gebracht aan de showroom. Wij waren direct enthousiast over de mogelijkheden. Omdat er op dat moment een opendag was bood de verkoper aan om bij ons thuis aan de hand van de tekeningen de mogelijkheden te bespreken. Tijdens het gesprek kregen we de mogelijkheid om bij mensen thuis een reeds geplaatst plafond te bekijken. Ook dit grote plafond zag er mooi strak uit; wij zagen geen verschil met een gestucte plafond. Bovendien waren de lichtpunten “onzichtbaar” naar de juiste positie verplaatst. We hebben toen besloten om voor een Plameco plafond te kiezen. Maanden later, tijdens een kijkmiddag op de bouw is de verkoper langs geweest om de situatie in onze nieuwe woning op te nemen. Toen is ook besloten om wat extra houtwerk boven de plafonds aan te brengen; dit om het mogelijk te maken in de toekomst eventueel gordijnen op te hangen. Inmiddels is hele appartement voorzien van een mooi strak Plameco plafond voorzien van spotjes. De montage is zeer vlot en schoon verlopen door deskundige montagemedewerkers die vooraf goed met ons onze wensen nogmaals doornamen. Wij zijn blij dat we voor Plameco plafonds hebben gekozen.

louis
9.0 van 10

Bekwame vaklui

M. Fr.
9.0 van 10

Snelle reactie en zeer vakkundig uitgevoerd!

Johan
9.0 van 10

We hebben een geweldig plafond gekregen, hartstikke mooi. Alleen jammer van sommige dingen door mis communicatie dat het niet helemaal goed is gegaan. Toch willen wij complimenten geven over de uitstraling van het plafond, supermooi, bedankt.

emiel alofs
9.0 van 10

van het eerste thuisbezoek met informatie tot het opleveren van het gemonteerde plafond was alles goed geregeld.

Cor
9.0 van 10

Ben ontzettend tevreden, duur plafond maar ziet er schitterend uit!

Gerard
9.9 van 10

Sorry alleen maar 10 , maar eigenlijk 10+ ik heb erg goede ervaring met van engelen, en de monteurs die het plaatsen geef ik ook een 10+ want mag ook gezegd worden , ga zo door heren van van Engelen, jullie zijn top.

Joop
9.0 van 10

Vriendelijke en vakbekwame monteurs. Zeer tevreden over het eindresultaat met de ingebouwde Led-spots.

C.L.
8.0 van 10

geheel volgens afspraak en werkzaamheden snel geklaard.

2330 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Gemert, Den Bosch

In het millenniumjaar 2000 ben ik samen met mijn vader gestart bij Plameco. Met veel plezier hebben wij daar samen een hoop ervaring opgedaan met Plameco plafonds en hebben wij ons het vak van het spannen en monteren van deze spanplafonds eigen gemaakt. Door mijn ervaring met de plafonds en mijn enthousiasme over dit fantastische product heb ik uiteindelijk besloten om de Plameco spanplafonds zelf aan de man te brengen middels mijn eigen Plameco vakbedrijf. Sinds 2012 is Plameco vakbedrijf Van Osch in Gemert dan ook een feit en lever (en monteer) ikzelf met trots Plameco spanplafonds in de omgeving Den Bosch, Helmond, Rosmalen, Uden, Veghel en uiteraard ook in de omgeving van Gemert zelf.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met ons product; Plameco plafonds zijn plafonds die middels een gepatenteerd klemsysteem gemonteerd worden. In de volksmond worden dit ook wel spanplafonds genoemd. De unieke monteertechniek biedt ongekende mogelijkheden, zowel technisch als esthetisch. Zo kunnen onze spanplafonds in de meest moeilijke hoeken gehangen worden, zijn ze vochtbestendig, schimmel-, alg- en bacteriewerend en zijn ze hierdoor tevens geschikt voor in alle ruimten, zowel binnen als buiten.Daarnaast zijn Plameco plafonds geheel naar uw wens aan te passen; van klassiek tot modern en van standaard tot uw eigen ontwerp… en alles daartussenin

 

Zo zijn er meer dan honderd verschillende kleuren en vele verschillende patronen en types, zoals mat en hoogglans. Daar komt bij dat onze spanplafonds ook verkrijgbaar zijn met een (uit ons assortiment of eigen, zelfgekozen) foto en is de verlichting geheel naar uw wens en op iedere willekeurige plek te realiseren is. Zelfs achter het plafond, wat samen met een lichtdoorlatend (transluscent) spanplafond voor indrukwekkende effecten zorgt! Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Omdat deze keuzemogelijkheden overweldigend kunnen zijn, helpen en adviseren wij u graag; uiteraard geheel vrijblijvend. Hebben onze plafonds uw interesse gewekt of heeft u vragen? Bezoek dan eens onze showroom aan de Kruiseind 16C in Gemert, bel ons 0492-368100, stuur een mailtje of laat simpelweg uw gegevens achter via ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u graag uw kamer laten inmeten, de mogelijkheden bespreken en direct een prijsindicatie? Dan komen wij ook graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Graag tot snel!

Plameco van Osch in Gemert