Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Boxmeer, Nijmegen
De Raetsingel 2a
5831KC Boxmeer
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een half uur tot een uur nodig.
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1834 beoordelingen

Over ons

Of je nou uitgekeken bent op het smoezelig plafond in je badkamer of op jouw schrootjes- of balkenplafond in de woonkamer, keuken, slaapkamer of bijvoorbeeld zolder; met een spanplafond van PLAMECO kun je in één dag uw ruimtes precies de uitstraling geven die weer past bij jouw huidige wensen van deze tijd.

Woonkamer EXTRA OPEN DAGEN in SEPTEMBER
Datum vanaf 28 september 2019 Datum tot 29 september 2019 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Boxmeer

De Raetsingel 2a
5831KC Boxmeer

Plan uw route
Vandaag 10:00 - 17:00 Uitzonderingen 29 september 2019 12:00 - 17:00 27 oktober 2019 12:00 - 17:00 24 november 2019 12:00 - 17:00
Zondag Gesloten Maandag Gesloten Dinsdag 10:00 - 17:00 Woensdag 10:00 - 17:00 Donderdag 10:00 - 17:00 Vrijdag 10:00 - 17:00 Zaterdag 10:00 - 17:00

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Ans
9.0 van 10

Prima snel schoon gewerkt. Met een oogverblindend resultaat.

David
9.9 van 10

Zelden zoiets moois gezien! Echt prachtig en gemonteerd door een vakman! Onze badkamer is nu echt af.

Henk
8.0 van 10

goed en netjes bij de afwerking.

Wilma
8.0 van 10

We zijn super tevreden over het mooie. strakke plafond! Hulde aan de monteur.

Nel
9.0 van 10

Geweldig heel mooi , fijn contact en prima personeel

Cor
9.9 van 10

Goed en netjes geen rotzooi na het aanbregen Zeer aan tebevelen als Ik weer zou doen dan weer jullie

Peter
9.0 van 10

afspraken helder en duidelijk. Montage geheel volgens de uitleg aan huis. Keurig de werkplek achter gelaten. Resultaat ben ik trots op. Ik kan plameco aan bevelen.

Rene
8.0 van 10

prettige montage man die keihard heeft gewerkt

anoniem
9.0 van 10

Alle op papier gemaakte afspraken zijn ook nagekomen. Vriendelijk ontvangst in de showroom en alle tijd genomen om ons uitgebreid te informeren. Ook toen bleek dat het raam na het plaatsen van het plafond niet goed openging is men meteen gekomen en werd het probleem meteen verholpen. Kortom, hele goede service en zeker aan te bevelen!

Henk en Jannie
9.9 van 10

Wij zijn enorm blij met ons nieuwe plafond in de keuken,we hadden er eerst gipsplaten op willen doen,maar wat een geluk dat ik naar mijn man heb geluisterd(dat gebeurt niet vaak)die was voor een spanplafond.Het staat super mooi.We kunnen het iedereen aanraden!Plameco bedankt voor het mooie resultaad.

1834 klanten vertellen over Plameco

Of u nou uitgekeken bent op het smoezelig plafond in uw badkamer of op uw schrootjes- of balkenplafond in uw woonkamer, keuken, slaapkamer of bijvoorbeeld zolder; met een spanplafond van PLAMECO kunt u in één dag uw ruimtes precies de uitstraling geven die weer past bij uw huidige wensen van deze tijd.
U heeft de keuze uit meer dan 150 kleuren en designs, zowel matte kleuren als hoogglans, met of zonder een gemêleerd patroon en zelfs fotoprints behoren tot onze mogelijkheden. Uiteraard hoort traditioneel strak, klassiek of modern (gebroken) wit ook tot onze opties.
Als randafwerkingen hebben wij bij PLAMECO diverse mogelijkheden, passend bij uw gekozen stijl, zoals modern strak, uitbundig klassiek of bijvoorbeeld tijdloos.
Sluit uw bestaande verlichting aan bij uw nieuwe plafond? Dan hangen wij deze graag voor u terug. Is dit niet het geval, dan hebben wij ook daar de mooiste oplossingen voor. Zo bestaat ons assortiment niet alleen uit plafonds en sierlijsten, maar bent u bij Plameco ook aan het juiste adres voor uw plafondverlichting. Inbouwverlichting met halogeenlicht of de allernieuwste LED-verlichting en LED-strips in verschillende kleuren met of zonder afstandsbediening behoren tot de mogelijkheden. De uitgebreide keuzemogelijkheden kunnen overweldigend zijn, daarom geven wij graag individueel advies op maat en helpen wij u vanzelfsprekend bij het maken van een goed verlichtingsplan.

In deze huidige tijd is de trend van de woning inrichting om strakke en gladde materialen toe te passen, als groot nadeel wordt vaak de vervelende galm in deze ruimtes ervaren.
Daar hebben wij van Plameco materialen voor ontwikkeld waarmee de galm fors gereduceerd kan worden met behoud van de strakke inrichting van uw woning; onze adviseurs kunnen u daar alles over vertellen.

Bent u een muziekliefhebber? Dan heeft u bij ons ook de keuze om luidsprekers achter of in uw nieuwe Plameco plafond te laten verwerken. Zo kunt u bijvoorbeeld middels de Bluetooth van uw smartphone of tablet uw geluidsinstallatie bedienen en krijgt u een helder en goed verdeeld geluid over de ruimte, zonder dat u ziet of precies hoort waar het geluid vandaan komt.

Wij beschikken uiteraard over de vakmensen die het Plameco spanplafond met de nieuwste LED-verlichting, met of zonder geluidisolatie of geluidsboxen bij u binnen één dag komen monteren.
En dat zonder hak- of breekwerk en terwijl grote meubels gewoon kunnen blijven staan.

Of u nou in Nijmegen, Oss, Gennep, Boxmeer, Cuijk, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Beuningen of West Maas en Waal woont, wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden met u door te nemen en een passend voorstel te doen voor uw eigen nieuwe Plameco spanplafond.