Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Boxmeer, Nijmegen
De Raetsingel 2a
5831KC Boxmeer
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

8.9 van 1915 beoordelingen

Over ons

Of je nou uitgekeken bent op het smoezelig plafond in je badkamer of op jouw schrootjes- of balkenplafond in de woonkamer, keuken, slaapkamer of bijvoorbeeld zolder; met een spanplafond van PLAMECO kun je in één dag uw ruimtes precies de uitstraling geven die weer past bij jouw huidige wensen van deze tijd.

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Boxmeer

De Raetsingel 2a
5831KC Boxmeer

Plan uw route
Vandaag Gesloten (Telefonisch bereikbaar)
Zondag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

Plafonds van Plameco

Een plafond waar u van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen

8.9 van 10
Faustino
9.9 van 10

Heel mooi geworden!!! Heerlijk dat je er zelf niets aan hoeft te doen.

Ron Vlaswinkel
9.0 van 10

Een zeer goed advies vooraf, makkelijk om afspraken te maken naar onze wensen. de montage was zeer snel en uitstekend uitgevoerd. Wij zijn hele tevreden mensen en gaan jullie zeker aanbevelen bij mensen die een andere plafond willen

Richard
9.9 van 10

Zeer netjes en vriendelijk geholpen. Monteur uitermate vriendelijk en snel gemonteerd. Na afloop ook alles weer heel netjes opgeruimd.

Jacqueline
9.0 van 10

De interieurverbeteraars (met dank aan Marrie voor dit mooie woord) hebben keurig en netjes gewerkt. Zeer goed advies gegeven over de mogelijkheden mbt de verlichting en schoonmaak adviezen. Het is echt prachtig geworden.

ad
9.0 van 10

Heel mooi

anoniem
9.0 van 10

Advies en uitvoering uitstekend.

Arend
8.0 van 10

Prima zaak

Carla
9.0 van 10

De snelheid en vooral de netheid waarmee de plafonds aangebracht zijn. Vriendelijke monteurs.

Jan
9.0 van 10

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

herman
9.0 van 10

Mensen die het plafond kwamen plaatsen waren stipt op tijd . Zeer vakkundig. Ruimden alles op na plaatsing.

1915 klanten vertellen over Plameco

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Of u nou uitgekeken bent op het smoezelig plafond in uw badkamer of op uw schrootjes- of balkenplafond in uw woonkamer, keuken, slaapkamer of bijvoorbeeld zolder; met een spanplafond van PLAMECO kunt u in één dag uw ruimtes precies de uitstraling geven die weer past bij uw huidige wensen van deze tijd.
U heeft de keuze uit meer dan 150 kleuren en designs, zowel matte kleuren als hoogglans, met of zonder een gemêleerd patroon en zelfs fotoprints behoren tot onze mogelijkheden. Uiteraard hoort traditioneel strak, klassiek of modern (gebroken) wit ook tot onze opties.
Als randafwerkingen hebben wij bij PLAMECO diverse mogelijkheden, passend bij uw gekozen stijl, zoals modern strak, uitbundig klassiek of bijvoorbeeld tijdloos.
Sluit uw bestaande verlichting aan bij uw nieuwe plafond? Dan hangen wij deze graag voor u terug. Is dit niet het geval, dan hebben wij ook daar de mooiste oplossingen voor. Zo bestaat ons assortiment niet alleen uit plafonds en sierlijsten, maar bent u bij Plameco ook aan het juiste adres voor uw plafondverlichting. Inbouwverlichting met halogeenlicht of de allernieuwste LED-verlichting en LED-strips in verschillende kleuren met of zonder afstandsbediening behoren tot de mogelijkheden. De uitgebreide keuzemogelijkheden kunnen overweldigend zijn, daarom geven wij graag individueel advies op maat en helpen wij u vanzelfsprekend bij het maken van een goed verlichtingsplan.

In deze huidige tijd is de trend van de woning inrichting om strakke en gladde materialen toe te passen, als groot nadeel wordt vaak de vervelende galm in deze ruimtes ervaren.
Daar hebben wij van Plameco materialen voor ontwikkeld waarmee de galm fors gereduceerd kan worden met behoud van de strakke inrichting van uw woning; onze adviseurs kunnen u daar alles over vertellen.

Bent u een muziekliefhebber? Dan heeft u bij ons ook de keuze om luidsprekers achter of in uw nieuwe Plameco plafond te laten verwerken. Zo kunt u bijvoorbeeld middels de Bluetooth van uw smartphone of tablet uw geluidsinstallatie bedienen en krijgt u een helder en goed verdeeld geluid over de ruimte, zonder dat u ziet of precies hoort waar het geluid vandaan komt.

Wij beschikken uiteraard over de vakmensen die het Plameco spanplafond met de nieuwste LED-verlichting, met of zonder geluidisolatie of geluidsboxen bij u binnen één dag komen monteren.
En dat zonder hak- of breekwerk en terwijl grote meubels gewoon kunnen blijven staan.

Of u nou in Nijmegen, Oss, Gennep, Boxmeer, Cuijk, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Beuningen of West Maas en Waal woont, wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden met u door te nemen en een passend voorstel te doen voor uw eigen nieuwe Plameco spanplafond.