Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 26 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1915 beoordelingen

Plameco en de wereld van kleuren

Op weg naar meer personalisatie van een woning is kleur een middel voor specifieke vormgeving. Toch worden plafonds daarbij volledig buiten beschouwing gelaten, terwijl je juist met een plafond eenvoudig een compleet nieuwe uitstraling kunt creëren.

Plafondkleuren

Rustige, zachte nuances en pastelkleuren zijn ideaal voor een rustieke woonsfeer, terwijl fellere en intense kleuren juist het tegenovergestelde bewerkstellen. Zij maken een ruimte vooral levendiger, waarbij verschillende grijze en natuurlijke tinten een geborgen gevoel geven.

Zwart en wit zijn uiteraard de klassiekers. De kleuren passen in bijna iedere ruimte en bij ieder interieur. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren te combineren of een enkelkleurig binnenveld als highlight te creëren. 

Kleur verandert de ambiance in een ruimte. Eenzelfde ruimte kan door de gebruikte kleuren kleiner, groter, smaller of juist breder lijken. Een woonkamer, die door een donker schrootjesplafond klein en gesloten aanvoelde, kan door een licht gekleurd Plameco plafond in een vriendelijke, open ruimte veranderen. Een gezellige slaapkamer kan door middel van een zwart plafond veranderen in een elegante ontspanningsruimte en een saaie kinderkamer kan dankzij een bondgekleurd plafond veranderen in een levendig kinderparadijs. 

Plameco plafonds hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvriendelijk en kleurecht. Daardoor kun je eindeloos blijven genieten van een gekleurd plafond. En mocht je smaak veranderen, kunnen plafonds eenvoudig vervangen worden.