Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 26 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1915 beoordelingen

Het ideale werkklimaat

Met Plameco plafonds is het niet alleen stijlvol wonen, maar ook werken. De eigenschappen van de hoogwaardige plafondmaterialen zijn bijzonder geschikt voor de veeleisende inrichting van multifunctionele ruimtes. 

Concentratie en rust op kantoor

Veel mensen brengen een groot deel van hun werktijd door achter hun bureau. Het is daarom extra belangrijk om te zorgen voor een ontspannen werkklimaat. Plameco plafonds zorgen door hun harde oppervlakten niet alleen optisch voor meer rust en harmonie in een ruimte, maar maken het ook letterlijk mogelijk in alle rust te werken. Door een optionele geluidsisolerende laag tussen het Plameco plafond en het huidige plafond, worden geluiden geabsorbeerd en ontstaat er geen galm. Dat is natuurlijk niet alleen een groot voordeel in een werkkamer, maar ook in gemeenschappelijke ruimtes. 

 

Verlichting op kantoor

Voor de concentratie is de beschikbare hoeveelheid licht zeker zo van belang als de hoeveelheid lawaai. Terwijl een bureaulamp of hanglamp in een kantoor vaak voor een ongelijkmatige lichtval zorgt, kan de verlichting in een Plameco plafond precies zo aangebracht worden dat het bureau schaduwvrij verlicht wordt. Het gebruik van helder licht kan hierbij nog een extra positief effect hebben op het concentratievermogen.