Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 26 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1915 beoordelingen

Goed slapen onder je droomplafond

Doordat we in onze slaapkamer de meeste tijd doorbrengen, is het slaapkamerplafond waarschijnlijk het plafond dat je het vaakst ziet. Plafonds van Plameco bieden eindeloze mogelijkheden om de kamer waarin we tot rust komen helemaal eigen te maken.

 

Gezondheid

Een goede slaap is doorslaggevend voor de gezondheid en welzijn, daarom is de kwaliteit van materialen erg belangrijk in de slaapkamer. Vooral voor mensen met allergieën of astma. De antistatische Plameco plafonds zijn uitstekend voor het verkleinen van stofvorming in de slaapkamer. 

De luchtlaag tussen het oude en nieuwe plafond isoleert en zorgt ervoor dat het plafond niet afkoelt. Daardoor hebben temperatuursveranderingen een kleiner effect op de temperatuur in de slaapkamer. En hoe kleiner het verschil in temperatuur is in de slaapkamer en hal, hoe langzamer de lucht in de slaapkamer circuleert. Hoe langzamer de luchtmassa circuleert, hoe minder stof er in de ruimte vrijkomt. En hoe minder stof, hoe beter de slaapkwaliteit is voor mensen met een allergie. 

Vanzelfsprekend zijn alle Plameco plafonds gemaakt van hoogwaardig kunststof die vrij zijn van gezondheidsschadende stoffen, zware metalen of weekmakers. Dus we wensen je een goede nacht!