Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 71 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1878 beoordelingen

Een nieuwe uitstraling in enkele uren

Als we onze eigen woonruimte willen opknappen, bladeren we alle catalogussen door, slenteren we urenlang in een woonwinkel of struinen we het internet af voor inspiratie. Bij decoratie richten we ons onbewust op de tijd van het jaar of volgen we onze stemming. Het belangrijkste bij inrichting is dat je huis je individuele smaak weerspiegelt. Hierbij vergeten we vaak, dat het plafond in de woonruimte een grote invloed op de sfeer heeft.

Met behulp van spanplafonds krijgt de woonkamer in een korte tijd een nieuwe uitstraling. Elastische plafonds stralen elegantie uit, wat voorheen onaangenaam en niet gemoedelijk was, bijvoorbeeld door een oud schrootjesplafond met afbladderende kleuren of verkleurde plankjes. 

Plameco beidt al meer dan 35 jaar spanplafonds aan in verschillende kleuren en uitvoeringen. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer, kinderparadijs of werkplek is, voor iedere ruimte of woonstijl is er een passende Plameco plafond.

Experts monteren het Plameco plafond vaak in 1 dag. Zij bevestigen het snel en simpel met profielen onder het oude plafond, volledig naar wens. Daarbij blijven meubels gewoon staan, omdat bij de montage toch geen stof of puin ontstaat. 

Steeds vaker wordt verlichting als onderdeel van de renovatie individueel aangepast. Je kunt door middel van je eigen lichtplan spots op iedere plek in het plafond laten plaatsen.