Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 71 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1878 beoordelingen

Een design plafond in de badkamer

De verwachting die men van een badkamer heeft, zijn hoog. Vroeger was het alleen een functionele ruimte, tegenwoordig gaat het ook om de karakter en uitstraling van de badkamer. Badkamers worden met zorg ontworpen en ingericht, zodat je je prettig voelt in de badkamer en hier ook echt kunt ontspannen. Voor het moderniseren van de badkamers zijn er inmiddels talloze oplossingen. Of het nu design wastafels, tegels, badkamers of aangepaste douchecabines zijn, een ding is duidelijk: je moet over de inrichting van de badkamer goed nadenken, want deze blijft meestal 20 jaar onveranderd. 

Vooral bij de keuze van vloeren, wanden en plafonds zijn verkeerde beslissingen op het eerste gezicht nauwelijks te corrigeren zonder een flinke verbouwing. Voor wat het plafond betreft, heeft Plameco echter een slimme oplossing: onderhoudsvriendelijke plafonds die gemonteerd worden onder het bestaande plafond. Hierdoor wordt het oude plafond vakkundig en elegant gecamoufleerd. 

Plameco plafonds zijn in talloze uitvoeringen verkrijgbaar, hierdoor zijn er nauwelijks beperkingen voor wat betreft de vormgeving. Glanzende of lichtgekleurde plafonds laten kleinere ruimtes, zoals een toilet, duidelijk groter lijken. De ruimtes zonder daglicht profiteren van Plameco plafonds dankzij de geïntegreerde LED-verlichting, waardoor bijvoorbeeld de spiegel boven een wastafel extra verlicht wordt. Wie op zoek is naar individualiteit, kan ook verschillende designs met elkaar combineren en met sierlijsten specifieke effecten creëren. Bij het ontwerpen ervan word je, indien gewenst, ondersteunt door een ervaren Plameco adviseur. Of het nu een badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer is: van elke ruimte is iets prachtigs te maken!