Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met u op om
uw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Vul al de verplicte velden in!
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Vind uw dichtstbijzijnde PLAMECO dealer op basis van uw postcode.

Vul hier uw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een PLAMECO dealer in uw regio

Er is op basis van uw postcode geen dealer gevonden. Kies uw dealer hieronder op de kaart.

Vind uw dichtstbijzijnde

Bekijk alle 26 dealers.

Vind uw dichtstbijzijnde
8.9 van 1915 beoordelingen

Binnenkomen en je verbazen

De deur gaat open, de gast komt binnen en meteen heeft deze een eerste indruk van je woning gekregen. De entree is het visitekaartje van je woning, maar helaas vaak ook het zorgenkindje. De meeste hallen zijn namelijk klein, smal en er is weinig daglicht. En dat terwijl de entree juist een vriendelijke, uitnodigende werking zou moeten hebben. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om de entree vriendelijker en groter te laten ogen voor een positievere eerste indruk óf om bezoekers zelfs te verbazen.

Hoe haal je meer uit de entree?

Met een Plameco plafond is het mogelijk om het meeste uit een hal te halen. Met lichtgekleurde plafonds lijken ruimtes groter en laqué plafonds versterken dit effect door hun glanzende oppervlak. Ook door specifieke verlichting kun je dit optische effect creëren. Slecht licht is het grootste probleem bij entrees zonder daglicht. Plameco biedt de mogelijkheid om verlichting aan te passen aan de grootte, vorm en inrichting van de hal. Op deze manier voorkom je donkere of slecht verlichte hoeken. Voor kleine hallen zijn bijvoorbeeld meerdere, achter elkaar geplaatste spots zeer geschikt, omdat deze de hal langer laten lijken. Individuele lichtbronnen kunnen daarentegen juist de aandacht trekken naar bijvoorbeeld een schilderij of een mooi beeld. 

Omdat dagelijks meerdere malen gebruik wordt gemaakt van een hal, zit men niet te wachten op een grote, ingrijpende verbouwing. Plameco plafonds worden gelukkig bijna altijd in 1 dag geplaatst, zonder hak- en breekwerk! Daardoor kun je dezelfde avond al genieten van een volledig vernieuwd entree, wat het ontvangen van de gasten én thuiskomen iedere keer weer bijzonder aangenaam maakt.