Maak een afspraak

Onze Plameco dealer neemt contact met je op om
jouw voorkeursdatum en tijd te bespreken.

Plameco spanplafonds Heemskerk
De Trompet 2182
1967 DC Heemskerk
Wijzig dealer
Onze Plameco dealer heeft ongeveer een uur nodig bij je thuis. Gelieve uw invoer te controleren.
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Vind de dichtstbijzijnde Plameco dealer op basis van jouw postcode.

Vul hier jouw postcode in
Ongeldige postcode
Altijd een Plameco dealer bij jou in de buurt

Er is op basis van de postcode geen dealer gevonden. Kies jouw dealer hieronder op de kaart.

Dichtstbijzijnde dealer: Plameco spanplafonds Heemskerk - 0251-745080
8.9 van 1958 beoordelingen

Over ons

Badkamer-7 Kom naar de kijkdagen
Datum vanaf 7 februari 2020 Datum tot en met 8 februari 2020 Meer informatie

Locaties

Hoofdvestiging

Plameco Heemskerk

De Trompet 2182
1967 DC Heemskerk

Plan uw route
Vandaag Gesloten
Zondag Gesloten Maandag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Dinsdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag Gesloten (Telefonisch bereikbaar) Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten

Plafonds van Plameco

Een plafond waar je van opkijkt

Een nieuw plafond in slechts één dag; met een Plameco spanplafond kan het! Al meer dan 35 jaar realiseren wij blijvend strakke plafonds waar je van opkijkt. Onze plafonds zijn vochtbestendig, schimmelwerend en tevens geheel naar wens en stijl aanpasbaar. Daarom is een Plameco plafond de ideale oplossing voor in iedere ruimte.

8.9

Premium kwaliteit

  • Plafond in 1 dag!
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Stel je eigen lichtplan samen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Verbetert de akoestiek

Klanten vertellen over Plameco spanplafonds Heemskerk

8.9 van 10
w.h.m.
7.0 van 10

In Drempt in de showroom voor mijn gevoel geholpen door iemand met onvoldoende kennis van het product. De contacten aan huis waren goed. Montage door dhr. Damen zeer goed ook het contact van hem prima.

L.M.M. Kortekaas
9.9 van 10

Plezierige persoon die alles heeft aangebracht en hij kwam met goede idee├źn.

Daphny
9.0 van 10

Plameco heeft voor ons het spanplafond in onze badkamer verzorgd. Van begin tot eind is alles goed geregeld en het resultaat is prachtig.

Theo
9.0 van 10

gewedig mooi strak werk!!!!!

Marcel
9.9 van 10

Vanaf de verkoop tot de planning, meerdere malen uitstellen waar ook flexibel mee word omgegaan, tot het daadwekelijk realiseren van het plafond TOP! Resultaat is mooi, verlichting goed en akoestische werking is een verademing! Bjorn, Rik en collega waar ik de naam niet weet, Nogmaals dank! Jolanda & Marcel.

anoniem
8.0 van 10

Fijne ontvangst in de winmel. Plafond ziet er superstrak uit! Erg netjesgewerkt en alles keurig achter gelaten

Arie
9.9 van 10

Van showroombezoek tot montage, GEWELDIG !

Yvonne
8.0 van 10

Ziet er geweldig uit. Goede communicatie.

Joke
8.0 van 10

Snel klaar en prachtig resultaat.

F.W.
8.0 van 10

Supermooi strak plafond.

1958 klanten vertellen over Plameco spanplafonds Heemskerk

Vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Plameco spanplafonds Heemskerk, Beverwijk, Wormerveer

Wenst u een spanplafond te laten plaatsen in uw woning? Dan kunt u een beroep doen op de vakmensen van Plameco! Plameco heeft showrooms in heel Nederland. Klanten die in de regio van Heemskerk, Zaandam, Volendam, Amsterdam of Heiloo wonen, kunnen terecht in onze vestiging vlakbij. Plameco organiseert in zijn showrooms vaak plafondshows, waar geïnteresseerden kunnen kennismaken met de unieke eigenschappen van een spanplafond. Dit maakt dat u te allen tijden uw eigen unieke droomplafond heeft. Naast dat een Plameco spanplafond naar wens kan worden ontworpen, zijn ze ook nog eens vochtbestendig en schimmel-, -alg en bacterie-werend. Dit komt doordat onze spanplafonds vervaardigd worden uit hoogwaardig kunststof dat sterk en elastisch is en daardoor  zeer onderhoudsvriendelijk. Onze adviseurs staan klaar om u de nodige informatie en raad te geven. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en u een geschikt voorstel te doen.

Graag komen we persoonlijk bij u thuis om de situatie ter plaatse te beoordelen. We kunnen dan nauwkeurig inschatten hoe lang de werken gaan duren en hoeveel hinder u ervan gaat ondervinden. In de meeste gevallen kunnen wij een spanplafond in slechts één dag plaatsen. Het is normaal niet nodig om de meubels te demonteren of te verplaatsen. Wij kunnen onze werken uitvoeren zonder dat de kamer moet leeggemaakt worden. De toestand van uw huidige plafond speelt geen rol. Een spanplafond maakt immers geen contact met het bestaande plafond en wordt volledig gedragen door de zijmuren. Daarom kan dit soort plafonds in elke ruimte aangebracht worden.

 

U bent van harte welkom in onze showroom gevestigd aan De Trompet 2182. Op de website van Plameco vindt u alle informatie over onze openingstijden en over het tijdstip waarop de volgende plafondshow doorgaat. Als u interesse hebt in spanplafonds, mag u onze plafondshow zeker niet missen. U kunt dan zelf beoordelen of dit type plafond u aanspreekt. Onze vakmensen staan voor u klaar om de veelzijdige eigenschappen van spanplafonds toe te lichten. Plameco heeft meer dan 35 jaar ervaring op dit vlak, zodat u overtuigd kunt zijn van onze vakbekwaamheid en de kwaliteit van ons werk!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem dan contact met ons op via telefoon of mail, vraag de brochure aan of laat simpelweg uw gegevens achter via het contactformulier.